Wat te eten op zondagavond


Daniël en Karin zijn weer vertrokken. Het logeerbed is al weer opgemaakt voor de volgende gasten: Charlotte en Joris komen aanstaande zondag aan! Ontzettend leuk dat er zoveel mensen bij ons langskomen! July 20, 2007 by, rinske. Leave a reply, we zijn weer thuis. Donderdag 5 juli landde mijn klm-vliegtuig weer op Singaporese bodem. Verschil met de keer in december was dat ik nu thuis kwam, en toen nog moest beginnen. De warmte viel als een deken over me heen, en thuis konden spijkerbroek en trui eindelijk verruild worden voor rokje en shirt (wat was het weer slecht de afgelopen maand in Nl!).

waren we er ook, en de indruk is nog hetzelfde. Aziatischer dan Singapore, door de drukte, de hoeveelheid verkeer, gebrek aan groen, rommel op straat, en overal nepspul te koop. Zaterdagavond liepen we ineens tegen 2 olifanten aan. Voor de toeristen, maar toch. De wat Pho, met zijn 46 meter lange liggende buddha was indrukwekkend, en ook het paleis was heel bijzonder. Alles goud en glim. De weekendmarkt was druk en heet, en alles wat je kunt verzinnen is er te koop. Van jonge hondjes tot aardewerk tot sleutelhangers.

Op woensdag golfde ik met Nina 18 holes, helaas moesten we na 8 holes van de baan vanwege onweer. Lot en Joris vertrokken s avonds naar de night Safari, terwijl paul en ik hockeytrainig hadden. Woensdag met paul en collegas gedimsumlunched, japans gedineerd, en.00 tijd voor Lot en Joris te vertrekken naar Cambodja. Zo gezellig dat ze er waren! Op dezelfde vrijdag vloog paul.45 naar Amsterdam, voor een calorieverbruik weekend. Zondag door naar Zürich, woensdag naar Nederland en donderdag weer naar Singapore. Hopelijk heeft het babietje van Alex en Karen zich dan al laten zien, zodat hij/zij oom paul kan leren kennen! This entry was posted in, zonder catergorie. July 29, 2007 by, rinske. Leave a reply, daniël en Karin reisden 3 weken door azië, en deden maar liefst 3x Singapore aan. Met hen vlogen we op 13 juli naar het bruisende bangkok om daar een weekend te vertoeven.

Programmaoverzicht van Parenclub Fun4Two


2 Replies, karin en Dani ël vertrokken dinsdagnacht weer naar Nederland, om plaats te maken voor Charlotte en Joris die zondagavond zouden aankomen. Even een weekend met zn 2-en: Harry potter in de bios op zaterdagmiddag met aansluitend een etentje bij Arnout en Shirley thuis waar maaike en Mark-jan ook present waren. Shirley is Indiaas, en de heerlijkste Indiase gerechten verschenen op tafel. Arnout presenteerde als toetje een heuse hollandse appeltaart. Zondag een rondje gegolfd en lekker bij het zwembad een boekje gelezen. S avonds.00 kwamen Lot en Joris aan, die we ophaalden van Changi airport. Maandag met hen op stap geweest en s avonds met zn vieren gegeten. Dinsdag had ik een lunch met mijn nieuwe (Australische) tennisteam, want ik ga competitie spelen (zolang er niet gewerkt wordt tenminste) s avonds weer gevieren gegeten en intussen waren Lot en Joris al erg onder de indruk van het schone, groene singapore. Als je bij iemand op bezoek bent, beleef je de stad toch intenser.

9 dingen die succesvolle mensen doen op zondagavond


Ik kan niet wachten tot April want dan wordt de tentoonstelling van Sebastião salgado geopend. ook leuk en op loopafstand: de fototentoonstellingen bij Camera work en in het. Museum für Fotografie (Window) shoppen in bikini, budapester Straße 38-50, su zoologischer Garten Wat mij betreft is het winkelcentrum bikini een van de leukste plekken om te bezoeken in West-Berlijn. Er zijn veel conceptwinkels, boxen voor pop-up stores die elke paar maanden wisselen, kleine tentoonstellingen en leuke cafeetjes. Als klap op de vuurpijl heb je een leuk uitzicht op de aapjes in de berlijnse zoo. Ga bijvoorbeeld wat shoppen bij theewinkel Kusmi of de concept store gestalten, bestel een gezonde smoothie en vermaak je met het bekijken van de capriolen van de bavianen. Voor de shopliefhebbers onder ons: in de directe omgeving vind.

meer over, berliner Unterwelten, rondleiding door luchthavengebouw Tempelhof, tempelhofer Damm 1-7, u platz der Luftbrücke, sinds luchthaven Tempelhof in 2008 is gesloten, doet het enorme luchthaventerrein dienst als multifunctioneel park. Maar een lange wandeling vicks over een voormalige landingsbaan in de stromende regen is iets minder. Wist je dat je ook het gebouw ook van binnen kunt bezoeken? Met een rondleiding kom je langs de bagagebanden, in hangars en krijg je een kijkje in de bunker. Het is vooral interessant om meer te weten te komen over de geschiedenis van het vliegveld: ooit uitgebreid door de nazis (het is een van de meest indrukwekkende nazi-bouwwerken daarna in de koude oorlog gebruikt als luchtbrug om goederen liter te importeren naar West-Berlijn. Dit gebouw moet je een keer van binnen hebben gezien.

Tempelhof, fotos kijken bij C/o berlin, hardenbergstraße 22, su zoologischer Garten, -berlin. Als je het mij vraagt. C/o berlin dé plek waar je moet wezen als fotografieliefhebber. De wisselende exposities zijn altijd de moeite waard en een spontaan bezoek stelt eigenlijk nooit teleur. Er wordt niet alleen ruimte geboden aan bekende fotografen, C/o berlin biedt ook podium aan nieuw talent. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten, het programma vind je hier.

Wat eten we vandaag - lekker en gezond eten voor elke dag

De holocausttoren en de memory void laten je de rillingen over je rug lopen. meer over het joods Museum in Berlijn. Dwalen door de berliner Unterwelten, brunnenstraße 105, su gesundbrunnen, wil je zeker weten dat je niets mee krijgt van de slechte weeromstandigheden? Dan kun je maar het beste onderduiken. Die heeft Berlijn tenslotte genoeg. Je kunt ze bezoeken onder begeleiding van de tours van. De tours starten vanaf station Gesundbrunnen en brengen je naar verschillende bunkers die zijn gebruikt in de Tweede wereldoorlog of tijdens de koude oorlog. Het is raadzaam galaxy de website vooraf te checken om te zien welke rondleidingen hoe laat, en in welke taal, starten. Ze hebben zon 10 verschillende rondleidingen, dus je raakt niet snel uitgekeken in het ondergrondse berlijn.

Wat eten we vandaag?

Van keizerrijk tot nazi-duitsland, van koude oorlog tot herenigd duitsland. Hier ben je zo een euro dag zoet mee! Ook als je al eens eerder in dit museum bent geweest is een herhaalbezoek de moeite waard want de wisselende tentoonstellingen zijn meestal erg goed. Meer over musea in Berlijn, joods Museum bezoeken, lindenstraße 9-14, u hallesches Tor, het joods Museum is een van de mooiste en indrukwekkendste musea van de stad. Het gebouw (2001) is door de Amerikaanse architect Libeskind ontworpen en stelt een gebroken davidster voor. Het bijzondere van het museum is dat je niet alleen alles te weten komt over 2000 jaar joodse geschiedenis en cultuur, maar dat je het ook echt voelt. Er zijn verschillende ruimtes in het museum vrij gelaten voor monumenten die herinneren aan de holocaust.

In dit artikel deel ik mijn tips voor overdekte berlijnse activiteiten. Duitslandkennis bijspijkeren in het duits Historisch Museum. Unter den Linden 2, su alexanderplatz. Berlijn is de enige europese stad die meer musea kent (meer dan 175) dan regendagen (gemiddeld 106 per jaar). Zelfs als je op elke regendag een museum zou bezoeken, red je het dus niet eens om in een jaar alle vegan musea te bezoeken. Dan maar beginnen met een van de beste: het duits Historisch Museum. Dit omvangrijke museum voert je door alle etappes van de duitse geschiedenis.

Wij beantwoorden deze vraag voor

In Berlijn heerst een landklimaat. Dat betekent niet alleen dat de winters kouder zijn en de zomers warmer, maar ook dat het hier doorgaans veel minder regent dan in Nederland en België. En dat is fijn! Maar ook dat is helaas nog lang geen garantie voor mooi weer. Op het moment van schrijven is het al dagen grauw en nat weer. Of dat een reden is tot banaan binnen zitten? Ook als het regenachtig is, kun je genoeg beleven in Berlijn.

Wat te eten op zondagavond
Rated 4/5 based on 690 reviews